Trading på mobil

Trading på mobil

Trading på mobil har blitt mer og mer vanlig. Det eneste du trenger er en telefon og nett. Les mer om de beste tradingappene her.

Trading på mobil

Trading på mobil er den nye normen, og det kommer til å bli mer vanlig fremover. Med tilgang til mail, realtidskurser, nyhetsoppdateringer og gratis analyser kan du gjøre akkurat det samme med en mobil som med pc-en. En av de store fordelene med å ha mulighet for trading på mobil er at du kan handle når som helst og hvor som helst. Du trenger ikke lengre sitte foran pc-en og følge med hele tiden. Tilgangen til trading på mobil varierer, så for å få den beste løsningen lønner det seg å gjøre litt research før du begynner å trade på mobil, slik at du er sikker på at du har tilgang til de verktøyene du har behov for.

aksjeskolen

Nettleser eller tradingapp

Du trenger ikke en mobil tradingapp for å trade på mobil, men det er klart at du får den mest brukervennlige løsningen med en app. Alle store, internasjonale nettmeglere har både tradingapp og nettsider som tilpasser seg mobilen eller nettbrettet du bruker til trading. Det er langt fra tilfellet med tradisjonelle, norske nettmeglere. Der er kvaliteten på produktene veldig varierende. Derfor har Aksjeskolen først og fremst fokusert på de to beste internasjonale nettmeglerne som tilbyr både tradingapp og trading i nettleseren på mobil. Felles for både Markets og Plus500 er at de tilbyr realtidskurser gratis, har stort utvalg av CFD på utenlandske og norske aksjer, indekser, råvarer og valuta. I tillegg tilbyr begge aksjekreditt og god tilgang til shorthandel.

Markets mobilapp

Markets skiller seg klart ut ved at de tilbyr gratis aksjeanalyser og andre analyser til sin kunder. Videre har de et stort utvalg av CFD på råvarer, aksjer, indekser og valuta fra hele verden. Tradingappen kan lastes ned gratis til både Android og iOS, slik at du kan bruke den uansett hva slags mobil du har. For å laste ned din tradingapp trenger du bare følge denne fremgangsmåten:

CFD service. 80.6% taper penger.

Plus500 mobilapp

En annen nettmegler som har en bra tradingapp er Plus500. Dette er en av verdens største markedsplasser for CFD, noe som gir deg mulighet til å trade alt fra norske aksjer til råvarer og valuta. Plus500 har også god tilgang til shorthandel og gearing fra sin mobile tradinapp, noe som sikrer deg muligheten til å utnytte tradingsjansene når som helst. Følg disse stegene for å laste mobilappen ned:

CFD service. 80.6% taper penger.